StandOutEdu

Train THE trainer

Εκπαίδευση εκπαιδευτών για τη βελτίωση των προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης που προσφέρει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης STANDOutEdu (STANDO LTD)
2020-1-CY01-KA102-065897

Περιγραφη

Στα πλαίσια των προσπαθειών μας για ποιοτική αναβάθμιση του οργανισμού μας, έχει θέσει ως στόχο του να ενισχύσει τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης που ήδη πορσφέρει, δίνοντας τα κατάλληλα εφόδια στους εκπαιδευτές μας ν’ ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες των εκπαιδευομένων μας. Η διεύθυνση του οργανισμού μας ενθαρρύνει τις προσπάθειες για συνεχή επιμόρφωση των εκπαιδευτών μας, ώστε να εισάξουν νέα προγράμματα,  καινοτομίες και νέες μεθοδολογικές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις στα προγράμματα εκπαίδευσής τους. Mέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουμε επιτεύξει τους ακόλουθους στόχους: 

  1. Οι εκπαιδευτές μας να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια στο εξωτερικό για να παρακολουθήσουν και να συμβαδίσουν με τις νέες εξελίξεις στον τομέα της ειδικότητάς τους.
  2. Οι εκπαιδευτές μας να καταρτιστούν στα νέα μοντέλα εκπαίδευσης και μάθησης, ώστε να τα εφαρμόσουν στα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης που προσφέρουν μέσω του οργανισμού μας.
  3. Διεθνοποίηση του οργανσιμού μας μέσα από την επαφή με αντίστοιχους οργανισμούς στην Ευρώπη και επιδίωξη συνεργασιών στα πλαίσια του Erasmus+.